11/25/2014

Zilli'nin Mama Deneyimleri (Bölüm 1)

Merhabalarr

Evimde beslediğim  en şeker en melek müdavimim zillime bir arkadaş geldi.Sokakta kulağını kesmişler miniş bir meleğin camda bir sabah acı acı miyavlama sesiyle uyandım.Kulağında kan vardı ilk önce anlıyamadım karnı aç sandım ama karnı aç değil yemek vermeye çalışıyorum kaçıyor yanımdan, sonradan farkettim ki kulağı kesilmiş.Nefret ediyorum bu yüzden insanlardan.Daha en fazla 2 aylık bir minicik el kadar kediye nasıl böyle bir acımasızlık yapılabiliyor.
Yaklaşık 10 günlük güvenini kazanma girişimimden sonra kendileri zilliyle beraber yanıma terfi etmiş bulunuyorlar.
Ancak bundan Zilli kızım pek hoşnut değil aradan geçen 1 aya rağmen.Halen o el kadar minicik pörtlek zilli kızımı evin içinde kovalıyarak birbirine katıyorlar heryeri.
Ancak şimdi tekrar bebek bir kedimiz evde olduğu için mama sıkıntımız baş gösterdi.
Ben de sizlere hem 5 yaşına gelmiş olan zilli için bu zamana kadar denediğimiz beğendiğimiz beğenmediğimiz mamaları tanıtim hemde pörtlek için nasıl alternatifler kullanabilirim onları anlatmak istedim.

Mama konumuzu 2 ayrı bölümde ama yazmak istiyorum Yerli ve İthal mamalar olarak
Çünkü Yerli üretim bir mamayı ithal bir mamayla kıyaslamak çok yanlış.


zilli
Meleğim zillimin resmini paylaşmamak olmazdı :)



İlk bölüm
İthal Mamalar

İthal mama denilince bir çoğunuzun aklına gelen markaları bende denedim.Hatta sizlerin belkide görmediğiniz bilmediğiniz markalarıda deneyimleme şansım belki olmuştur.
Aklıma geldiği kadarıyla şimdi sizlere bu markalarla olan hikayelerimizi paylaşmak istiyorum.

1-Royal Canin Fit 32

İlk sırada bu markayı yazmamın nedeni zillinin çok uzun zamandır başının tacı olması.Zilli Royal Canin markasıyla tanışmış olduğu nerdeyse 1 yaşından beri hiçbir sağlık sorunumuz olmadı.Ancak altını çizmekte fayda var tabiki benim kızıma iyi gelen mamanın sizin meleğinize iyi gelicek diye bir kuralı yok.Zilli Royal Canin Fit 32 konusunda çok ısrarcı bir kedi.Ona sağlık bakımındanda faydalı olduğuna inanıyorum.Bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiğini biliyorum.Tüy yumaklarını dışkı yoluyla bu mamamız sayesinde çok rahatlıkla atabiliyor.Ancak nedense farklı forumlar sürekli Fit32 kötüdür hayvanın bağışıklık sistemini öldürür onu bağımlı yapar diye bir sürü şey okuyorum.Buyrun benim kanıtım 5 yaşındaki kızım.Biz daha veteriner yüzü görmedik.Bizim sağlığımız gayet yerinde.Kilomuz mükemmel seviyede ve en önemlisi yediği mama ve mamalardan mutlu.Bir kediye siz dünyanın en pahalı marka mamasını da verseniz ev yemeği arada birde olsa gün içinde verirseniz maalesef onu kuvvetlendirmez aksine dahada bağışıklık sistemini bozarsınız.Onlara ev yemeği değil onların ihtiyacına yönelik hazırlanmış kuru mama verdiğinizde hem onlar mutlu olur hemde siz meleğiniz hastalanıcak vs sıkıntısından uzak bir hayat sürersiniz.
Şekil itibariyle mamayı kırarak yemesi gerekiyor bir kedinin ancak doku olarak çok taş gibi bir mama değil.Ortası delikli bir yuvarlak şeklinde olduğu için kırarak gayet güzel bir şekilde tüketebiliyor.Buda onun diş gelişiminde çok faydası oldu tabiki.Kollarımdaki ve ellerimdeki çizikler en büyük göstergesi :) Mamanın şekli dokusu ciddi anlamda bir kedi için çok önemli.Siz belki tadı iyi olsun sevsin diyorsunuz ama bir mama eğer çok sertse bu zamanla kedinizin diş minelerini aşındırıp onların kırılmasına neden olabilir.Royal Canin Fit 32'de  ama bu sıkıntımız olmuyor.
Vitamin mineral taurin dengesi gerçekten çok çok iyi içermiş olduğu  Taurin miktarı 2000.0 mg. Buda zillimin ihtiyacını gerçekten tam anlamıyla karşılıyor.Zaten resminde de belli tüyleri pırıl pırıl sağlıkla ilgili bir sorunumuz yok,dışkımızı düzenli olarak hergün yapıyoruz ve normalde kedilerin dışkıları çok kötü kokar ancak zillide bu sıkıntımız kesinlikle yok ve en önemlisi de benim güzel kedim çok mutlu.
Markayı daha iyi tanımak isterseniz tıktık

2-Genesis Adult (tavuklu)

Genesis markasını zilli kendi mamasından sıkıldığında keşfettiğim ve artık aramızda benim kızımı mutlu eden markalardan en sevdiğim olarak yazmak istiyorum.Genesis markası ithal mamalar içerisinde gerçekten çok güzel bir yerde olmalı bana göre.Fiyat olarak olsun vitamin mineral taurin değerleri olsun kesinlikle ciddi anlamda kaliteli bir mama.Zilli tat olarakta çok ama çok seviyor.Onunda tüylerini dışkı yoluyla atmasını sağlayan özelliği var.Ki bu kedim için gerçekten çok ama çok önemli.Ben kızımın kenarda kusmasını acı içinde kıvranmasını görmek istemiyorum.Bu markamız Kanada menşeili bir marka.Taurin ki bir kedi için en önemli vitamin miktarı 1500mg. İçeriğinde kedime zararlı olabilicek bir madde katkı maddesi kesinlikle barındırmıyor.Bu da mükemmel bir artı.Genesis ayrıca kendi facebook sayfalarında bizleri bilinçlendirmek adına gerçekten çok güzel bilgiler paylaşıyor.Mamaların değerleri vitamin mineral açılımlarının faydaları ve daha bir sürü şey.Sizlerde bu markayı yakından tanımak ve bilgi almak isterseniz tıktık

3-Acana Wild Prairie Tavuklu ve Göl Balıklı (Tahılsız)
Kediler et oburlardır onlara illaaaa tahılsız mama verilmesi lazım diye sürekli makaleler okuyunca denemek istediğim bir başka mamada Acana oldu.Bir başka marka daha vardı ama onu beğenmediklerim kategorisinde yazıcağım için burada yazmak istemiyorum.Acana koku itibariyle açtığınız anda resmen sanki balık kokusu bütün evinizi sarıyor.Süper dedim çok iyi bir şey bu.Ama ne oldu kızım ishal oldu.Evet kediler etobur ancak onlarında maalesef günümüzde evrilmelerinden dolayı tahıl hayatlarına girdi.Acanayı seviyorum ancak asla tek başına maalesef kızıma veremem.Kızıma Genesis ile veya Royal Canin Fit 32 ile karıştırıp damak tadı değişsin sürekli aynı mamaları yediği için sıkılmasın mutlu olsun diye verebiliyorum.Tek başına verdiğimde kızımın bünyesinde dediğim gibi maalesef ishale sebep oldu.Ancak şunuda belirtmek istiyorum kızıma denediğim diğer tahılsız mamaların içerisinde severek yediği de bir tek acana markasınınki oldu.Benim kızımın bünyesinin çok hassas olduğunu biliyorum.Belki o yüzden belki tekir bir kedi olduğu için bilemiyorum neden ishal olduğunu tek başına yediğinde.Ancak Acana hayatımızdan çıkmadı çıkmayacakta.Diğer mamalarıyla karıştırdığımda verince kızım hem çok mutlu oluyor hemde bir sorunla karşılaşmıyoruz asla.
Markayı daha iyi tanımak isterseniz tıktık

4-Chicopee Adult Lamb & Rice
Chicopee genesisin kardeş markası.Genesisi beğenince birde bu markayı hayatımıza alabilicekmiyiz diye denemek istedim. İyikide denemişim diyorum. Fiyat olarak farklı ithal mamalar kadar çok pahalı değil. Bu mamamızda tüylerimizi dışkı yoluyla attırıyor bilginiz olsun.Yani meleğinizin kenarda acı çekerek tüylerinden kurtulmasını görme imkanınız olmaz  bu mamamız sayesinde.Taurin miktarı genesis ve royal canin gibi çok yüksek seviyede değil ama bir tık aşağıda 1200mg.tek eksi olarak görebileceğim mama tanelerinin minik ve top şeklinde olması.Keşke yuvarlak kırabileceği bir formda olsaydı.O zaman mükemmel mamamız olucaktı.Markayı daha iyi tanımak isterseniz tıktık

Şimdilik ithal mamalarda evimizde yer verdiğimiz severek kullandığımız markalarımız bunlar.Elbette beğenmediğim markalarda oldu maalesef.
N&D bu markanın mamaları tahılsız bir mama.Ancak doku itibariyle gerçekten çok sert ve benim kızımın yemeyi reddettiği bir mama oldu maalesef.Fiyat olarak gerçekten çok pahalı.Bir de üzerine kızım yemeyi reddedince evimizde maasef bir daha yer alamadı.
İams mamada doku itibariyle kızımın yemek istemediği mamalardan oldu.Belki mama taneciklerinin yapısı belkide tadı zillinin ne düşündüğünü elbette bilemiyorum.Ancak gene yemeyi reddettiği mamalardan biri oldu.
Pro plan bebekken denediğimiz bir mamaydı ben proplanı ama sevmedim nedeni tanelerinin minik top şeklinde olması.Bebek bir kedi kuru mama yerken onları bütün olarak yutabilir onun yerine delikli veya ince bir yapıda olsa o zaman çiğneme alışkanlığı kazanabilir.Maalesef proplan belki kalite olarak gerçekten çok iyi bir seviyede ancak görüntü itibariyle benden geçer not alamadı.Zilliye geçtiğimiz günlerde nasılsa büyüdü diye gene alıp denemek istedim ancak bu seferde kızımın damak tadına uymadı.
Bu arada marketlerde satılan ithal farklı marka mamalarıda denedim.Ancak yazmamamın sebebi RENKLENDİRİCİ MADDE İÇERMELERİ.Bir kedi maması asla ve asla renkli olamaz.Ben nasıl ki hayatımdan katkı maddesini çıkarttıysam kızımında bünyesine zararlıdır bu.
Bu yüzden lütfen RENKLENDİRİLMİŞ MAMALARDAN UZAK DURUN

sevgilerrrr...


11/17/2014

Alışverişleriniz için Müthiş Zaman Kurtarıcısı

Merhabaa

Hepimiz alışveriş yapmayı kendimize yeni yeni ciciler almayı çok seviyoruz.Bir mağazaya girince kaybolmak ordaki rengarenk ürünler içinde kesinlikle sıklıkla başımıza gelen şeyler.
Ama sizinde başınıza gelmiştir x mağazasını talan etmişsinizdir ertesi gün bir başka arkadaşınızın üzerinde  x mağazasından alınmış harika bir elbise görürsünüz neden ben bunu görmedim dersiniz.
Bunun sebebi ürün çokluğu çeşitliği ve rafların maalesef çok karışık düzenekte dizilmiş olması.
Siz saatlerinizi mağazada kendinize uygun bişey bulmak için harcarsınız ama bazen eliniz boş bile çıkarsınız.
İşte benim bulduğum yöntemle artık buna sona vericeksiniz.
Ben mağazaya gittiğimde rafları talan etmek, sürekli elime birşeyler alıp bırakmaktan nefret ediyorum.
Hele o mağaza personellerinin benim arkamdan rafları düzeltme telaşlarına inanın çok üzülüyorum.
Tamam onların işi bu olabilir ama bütün gün zaten ayaktalar birde raf düzenleri için kendilerini paralıyorlar çok yazık.
Hele belki bizim beğendiğimiz bir elbise olabilicekken mağaza stoklarında bitmişse ve biz göremeden bile ordan çıkmışsak işte en büyük kabus bu.
Kendimize en çok yakışacak elbiseden mahrum bırakıcaz düşünsenize 
Ben uzun zamandır alışverişlerimi gerçekten minimum sürede maksimum verimlilikle tamamlıyorum.
Alışverişe çıkmadan önceki günlerde gitmeyi düşündüğüm mağazaların web sitelerinden beğenebileceğim KIYAFETLERİN ÜRÜN KODUNU defterime alıyorum.
Daha sonra mağazadaki görevlilerden beğendiğim ürünlerin kodlarının mağazalarında bulunup bulunmadığını istediğim bedenin bulunurluluğunu gittiğimde bilgisayarlarından bakmalarını rica ediyorum.
Onlarda severek bakıp çünkü bu sayede biliyorlarki ben rafları talan etmiyeceğim bu yüzden onlarında işine geliyor bana varsa kıyafeti getiriyorlar eğer yoksa da bana hangi mağazalarda bulabileceğimi gerekirse o mağazayı arayıp kıyafeti adıma bile ayırtıyorlar.
Bu da bana zamandan herşeyden tasarruf ettiriyor.Hem istediğim kıyafetleri kısa sürede alıp çıkıyorum hem mağaza personelleriyle aram herzaman çok iyi çünkü onlarında işlerini kolaylaştırıyorum bir bakıma.


Sizlere kolaylık olması adına bir örnek resim ekliyorum.
Gördüğünüz gibi çerçeveye aldığım kısım ürün kodu.
Bu kodu defterinize yazıp mağazadaki herhangi bir personelden rica etseniz hemen size yardımcı olucaktır.

sevgilerrr..

11/16/2014

Harika Kahve Kokusu Palmolive Body Butter Kahve Hazzı

Banyo yaparken banyonuz harika yumuşacık bir kahve kokusuyla dolduğunu düşünün.Kahvenin en büyük duyuları uyaran koku olduğunu düşünürsek eğer bu mükemmel bişey değil mi?
Palmolive Body Butter Kahve Hazzı kesinlikle bu ihtiyacınızı karşılıyor.İçeriğinde bulunan Minicik kahve çekirdekleri (%100 doğal) cildinize masaj yaparak peeling ihtiyacınızı karşılıyor.Kremsi yapısıyla cildinizi kurutmuyor aksine nemlendiriyor.
Benim cildim kronik ürtiker bu yüzden çoğu markanın duş jelleri banyodan sonra maalesef cildimin kabarmasına kızarmasına neden oluyor.Palmolive Body Butter'ın ambalajını ama incelediğimde doğal içeriklere sahip olduğunu gördüm.Denemekte fayda var dedim ve 500ml büyük boyunu aldım.Genellikle beğenilen çikolata büyüsüydü ama ben Palmolive Body Butter Kahve Hazzı 'nın içerisinde minik kahve taneciklerini görünce bunu denemeye karar verdim.İyiki de almışım diyorum.
Daha ilk kullanımımda cildimdeki ölü deriyi attı cildimin nefes aldığını hissettim.Bu tarz duş jellerinden en kötü durum cildinizden temizlediğinizde cildinizin yapış yapış olması veya cildinizi kurutması bana göre.
Ama Palmolive Body Butter Kahve Hazzı kesinlikle benim hassas ve kuru olan cildimi kurutmadı.Aksine harika bir şekilde nemlendirdi.Banyodan sonra o cildimin kabarması kızarması kısaca bana banyoyu ızdıraba çeviren tüm kötü durumlarımı hayatımdan çıkarttı.
İçeriği gerçekten kremsi yapıda minicik kahve çekirdekleri suyla buluştuğunda cildinizi asla acıtmadan çizmeden temizliyor.Teninizden çok kısa sürede akıtabiliyorsunuz.
Benim gibi hassas sorunlu kuru bir cilde bile bu kadar harika dokusu olan bu kadar harika kahve kokusu olan bir duş jelini aldığım ve kullandığım için çok mutluyum.
Artık kesinlikle vazgeçilmezim Palmolive Body Butter Kahve Hazzı.
Kokusu banyodan çıktıktan sonra bile cildimde kaldığını hissedebiliyorum.Bu da çok büyük bir artı benim gibi kahveye bayılan bir kişi için.
İçeriğinde parapen olmaması doğal içeriklerden yapılması mükemmel.
Sonunda benim gibi hassas ve kuru ciltleri de düşünen ve ona gerçekten iyi bakan bir duş jelim oldu başka ne isterim ki :)

sevgilerrr...

Harika Kahve Kokusu Palmolive Body Butter Kahve Hazzı


Harika Kahve Kokusu Palmolive Body Butter Kahve Hazzı

İçeriğindeki minicik tanecikler gözünüzü korkutmasın benim gibi ince derili hassas ciltte bile kesinlikle bir reaksiyona yol açmadı.Tam tersi cildimi ölü derilerinden temizledi ve pamuk gibi bir cilde kavuşmamı sağladı




11/06/2014

Kruidvat Saç Spreyi (Watsons)

Merhabalarrr,

Saç spreyleri gerçekten günümüzü kurtaran en büyük yardımcımız.Saçlarımız zor şekle giriyorsa veya kalın telli olup şeklini korumamız zor oluyorsa evimizde olmazsa olmazımız.
Ancak bir saç spreyi saçlarımızı şekle verip birde yanında o yapış yapış görünümden uzak duruyorsa işte o zaman deymeyin keyfimize.
Ben çok uzun zamandır  Watsons mağazalarında keşfettiğim Kruidvat Saç Spreyi No:3 Super Strong kullanıyorum.
Güne başladığımda saçlarım genellikle istediğim formda olmuyor.Bir kaç sprey püskürtmesiyle ama gerçekten istediğim sonucu yakalıyabiliyorum.
Bir diğer güzelliğide Kruidvat Saç Spreyi 'nin saçlarımda ağırlık yapmıyor.Saçlarımı taradığımda hemen saçlarımdan kayboluyor sertliği.Buda sürekli saçlarımı yıkama derdinden kurtarıyor beni çünkü kepeklenme spreyin verdiği o kötü histen anından uzaklaşıyor saçlarımı taradığımda.
Daha yumuşak bir bitişli son istiyorsam yedeğimde olan Kruidvat Saç Spreyi No:2 imdadıma yetişiyor.

Ancak benim kesinlikle favorim inatçı saçlarımı bile bikaç saniyede sabitleyen kepeklenme, uzun sürede kuruma derdi sıkıntısı ve  ıslak görünüm sorunu yaşatmayan 
Kruidvat Saç Spreyi No:3 Super Strong 

Eğer sizlerde sabahları benim gibi saçlarınızla çok uğraşmadan sizi gün boyunca sıkmadan yormadan şekil vermenizi saniyeler içinde izin veren bir saç spreyi arayışındaysanız Kruidvat Saç Spreyi No:3 Super Strong  'ı kesinlikle denemenizi öneririm. İsterseniz yaptığınız maşanızın sabitleyici görevini üstlensin istersen saçlarınızı topladığınızda perçemlerinizin güzel ve gün boyu olmasını sağlasın.Bütün görevlerini kesinlikle en güzel şekilde yerine getiren ve o saç spreylerinin keskin kötü kokusunu barındırmayan Kruidvat Saç Spreyi No:3 Super Strong 'ı isterseniz mini boyu olanı 75ML (yaklaşık 4TL) isterseniz de büyük boyu 150ML (yaklaşık 7-9TL civarında) evinizin baş köşesinde yer almasını tavsiye ediyorum.

Sevgilerrr


11/03/2014

Flormar Eyeliner Pen

Merhabalarr

Bir göz makyajında en önemli ilk unsur kullandığınız göz kalemi veya eyeliner'ın kalıcı olmasıdır.
İkincisi istediğiniz rengin gerçekten yoğun olarak gözlerinizde yer alması.Mesela siyah bir eyeliner kullanıyorsanız eğer bu kömür karası hele bir de mat olursa gözlerinizin çok daha güzel gözükmesine sebep olur.
Hele birde yanında hassas alerjik gözleriniz de herhangi bir reaksiyona sebep olmamışsa deymeyin keyfinize.
Benim bu zamana kadar denediğim eyeliner çeşitlerinden (the balm'dan tutun essence'ye kadar yaklaşık 6 adet) renk olarak ilk sürdüğümde sadece essence gerçekten siyah olarak duruyordu.Ancak water proff olduğu halde en fazla 2 saat sonra akma yapıyordu ki bu bir göz makyajında en kötü durumla beni başbaşa bırakıyordu.
Bu yüzden uzun zamandır göz kalemlerine yönelmiştim ancak ben kömür karası mat bir eyeliner istiyordum.Bir de elbette beni gün içinde yarı yolda bırakmaması gerekiyordu.
Geçtiğimiz günlerde alışverişimde Flormar standındaki görevli bana Flormar Eyeliner Pen'i tavsiye etti hazır indirimde mevcutten alıp denemek istedim.Elime denediğimde gerçekten simsiyah gözüküyordu buda çok hoşuma gitti.
Dün ve bugün yürüyüşe çıkarken kullandım özellikle, çünkü yürüyüş esnasında terliyorum ve eğer akma yaparsa gözlemlemem kolay olsun istedim.Kesinlikle gözlerimde akma yapmadı.Sabah yaptığım makyajım aynen beni akşama kadar idare etti.
Gözlerimdeki duruşu gerçekten uzun zamandır hasret kaldığım mat kömür karası.
Flormar Eyeliner Pen

Yukarıda da gördüğünüz gibi tamamıyla bir mat bitişi var.Kuruma süresi gerçekten çok kısa saniyeler içinde gözünüzle bütünleşiyor bekleme derdim olmadı sürdükten sonra.
Ayrıca gerçekten çok ince bir keçe ucu var ve buda istediğiniz kalınlıkta sürmenizi sağlıyor.Her türlü oynama yapabilmeniz için gerçekten büyük kolaylık.
Flormar Eyeliner Pen

Benim almış olduğum FLORMAR EYELİNER PEN NO:600 watsons,gratis mağazalarında bulabilirsiniz.Fiyatını yanlış hatırlamıyorsam eğer yaklaşık 8 TL  olmalı.%50 civarı indirimlerde gerçekten çok çok uygun fiyata geliyor.
Eğer Sizde benim gibi mat bitişli,kolay kuruyan, gün içinde akma problemi yaşatmıyacak bir eyeliner arıyorsanız Flormar Eyeliner Pen'i bulduğunuz yerde kaçırmayın derim size.

Flormar Eyeliner Pen

sevgilerrr..


Dip Not : En önemli sorun diğer bloglarda okuduğum kadarıyla bu tarz keçeli kalemlerin kuruması.Benim Nerdeyse 1 yıla yaklaşan keçe uçlu eyelinerlerim var hiçbirinde kuruma vs yaşamıyorum neden?
ÇÜNKÜ ONLAR MAKYAJ MALZEMELERİMİN DURDUĞU KUTUMDA DEĞİL AYNAMIN ÖNÜNDE ONLARA AİT BARDAĞIN İÇİNDE UÇ KISIMLARI AŞAĞIYA BAKICAK ŞEKİLDE DİK OLARAK BENİM ONLARI KULLANACAĞIM ZAMANI BEKLİYORLAR.
Mantık olarak bakarsanız bunlar tükenmez kalem değil içlerindeki materyal çok katı formda değil bu yüzden eğer sürekli yatar durumda veya ters olarak dururlarsa bir süre sonra keçe uçları kuruyacaktır buda içerisindeki ana renk veren malzeme olan eyelinerina zarar vericektir buda siz elinize aldığınızda artık renk vermeyen kupkuru bir eyeliner pen'iniz olmasıyla başbaşa kalıcaksınız demektir.
Benim almış olduğum bütün eyelinerlerim herzaman aynamın önünde bardağa uç kısımları gelicek şekilde saklanırlar.Emin olun istediğiniz kadar zaman geçsin asla ve asla kurumazlar bu şekilde :)



11/02/2014

Gliss Million Gloss Şampuan

Ben bir aslan burcuyum.Haliyle nasılki aslanlar doğada yeleleriyle nam salmışlarsa bir aslan burcu kadınıda saçlarıyla nam salar.
Saçlarımın herzaman bakımlı ışıl ışıl olması kesinlikle kişisel bakımımda birinci sıramda yer alıyor.
Piyasada onlarca sizlere muhteşem parlaklık,muhteşem yumuşaklık göz alıcı görüntü  şeklinde vaadlerde bulunan maalesef bir çok markanın bir çok serisi var.
Ancak bu vaadlerini gerçekleştirebilen az sayıda marka bulunmakta.Gliss gerçekten saç bakımı konusunda uzman.İlk o muhteşem Turkuaz rengindeki  şişesinde gördüğümde Gliss Million Gloss Şampuan'a vurulmuştum.Daha sonra kokusuna baktığımda gerçekten harika bir çiçek buketi şeklinde gayet hafif beni mest eden notalarını keşfettim.
Saçlarımda ilk yıkadığımda olsun kuruturken olsun o harika kokuyu alabiliyordum.Kuruttuktan sonra  saçlarım ışıl ışıldı.Sanki üzerine simli bir sprey sıkmışım gibi gerçekten harika parlıyordu.Saçlarımı kuruttuğum halde mis gibi kokusu halen saçlarımdaydı.Saçlarım her zamankinden daha yumuşacık olmuştu.
Tabiki altını çizmemde fayda var benim saçlarımda boya yok.Ancak annemin saçlarında boya mevcut ve yaklaşık 30 senedir kendisi boyar saçlarını.
Annemde kıskandığım nokta onun saçlarında boya olduğu için ciddi bir şekilde boyanın da verdiği ışıltıyı saçlarına yansıtabiliyor Gliss Million Gloss sayesinde
Bundan sonra o harika turkuaz şişesindeki Gliss Million Gloss Şampuan benim vazgeçilmezim.Kimseciklere vermemmmmmmmmm
Bir dip not paylaşmak istiyorum;
Gliss Million Gloss Şampuan kullanan bazı arkadaşlarımın saçlarını nedensiz bir şekilde sertleştirdiğini öğrendim.Ben nerdeyse 1 yıl olucak kesinlikle böyle bir şeyle karşılaşmadığım için dikkatimi çekti.
Bu şampuan kremsiz bir şampuan ve eğer saçlarınıza uyguladığınız miktarı fazla tutarsanız saçlarınızdan ayrıştırma imkanınız azalır buda saçta kalan şampuan demektir sonucu saçlarınızı sertleştirmesidir.
Saçlarınıza ilk yıkamada az miktar ve ikinci yıkamada da banyonuzda az miktar şeklinde uygularsanız eğer Gliss Million Gloss şampuanınızı muhtemelen sertleşme sorununuzdan uzaklaşıcaksınızdır.
Saçlarınızı şampuanladığınız süreyi baz alın ve o sürenin en az 3 katı şeklinde saçlarınızı durulamaya ayırın.Özellikle benim gibi uzun saçlarınız varsa mutlaka durulama işlemine önem verin ki saçlarınızda şampuan artığı kalmasın saçlarınız banyodan sonra sertleşmesin.

sevgilerrr..

Gliss Million Gloss Şampuan
Gliss Million Gloss Şampuan