9/19/2014

Bebak makyaj temizleme mendili ve Acı Badem Sütü

Ne varsa eskilerde var diye boşuna dememişler.
Yazıma bu cümleyle başlamamın nedenini biraz sonra anlayacaksınız dostlar.Ben ilk makyaj yapmaya başladığım yıllardan beri daima bebak acı badem sütünü kullanarak cildimi gözlerimi makyajımı temizlerdim.Kirpiklerim öyle gür ve uzunduki o zamanlar.Son ama 2 yıldır nedense kozmetik sektörünün gelişmelerine ayak uydurmak adına çift fazlı temizleyiciler, sözde hassas ciltlere uygun temizleme sütleri bunlarla cildimi makyajımı temizler oldum.Malum benim cildim çok sorunlu bir cilt aldığım bir çok ürünü en fazla birkaç kez kullanıp arkadaşlarıma hediye etmek zorunda kaldım hep ama denemektende vazgeçmedim asla.

MAKYAJ BLOGU


Ne ben aradığım ürüne ama kavuşabildim ne cildim eskisi gibi güzel nede kirpiklerim uzun gözüküyordu son zamanlarda.Kirpiklerim o kadar seyreldiki eskiden gür rimel sürmesem bile simsiyah olan kirpiklerim gitti yerine ince cılız her makyajımı temizlediğimde bikaç tanesi intihar etmiş şekilde pamuğun üzerinde görüyordum.
Ve artık yeter bu son trendleri takip etmen dedim ve eski baş tacım Bebak ürünlerine geri döndüm.İlk kullandığım anda cildim pamuklar gibi oldu.Makyajımı acı badem sütümle  temizlemeye başladım.Göz makyajımda dahil.Daha bir ay geçmedi minik kirpiklerim çıkmaya başladı daha kalınlaştı kirpiklerim.Artık intihar etmiyorlar makyajımı temizlerken pamukların üzerine atlayıp.Cildimdeki iritasyon ve hassasiyet yanma hisside azalmaya başladı.
Kısaca son trendleri takip edicem diye benim düştüğüm hataya düşmeyin asla.Ne varsa eski kullandığınız senelerdir var olan Bebak ürünlerinde var.İçeriğindeki acıbadem sayesinde cildiniz kirpikleriniz besleniyor.Siz istemesenizde onları gürleştiriyor ki bunu istemeyecek bir bayan tanımıyorum asla.Hele kokusu mükemmellll.
Gelelim temizleme mendillerine.Ben alkol ihtiva etmesede o mendilleri cildime sürdüğümde sanki zımparalıyormuşum gibi canım yanar.Çünkü cildimin derisi çok ince ve herşeye karşı kızarma eğiliminde olabiliyor.Bebak makyaj temizleme mendilleri de ama aynı acı badem kremi etkisi gösterdi cildimde.Cildimdeki bütün makyajımı rahatlıkla temizledi.Hassas cildimde yanma veya kaşıntıda yapmadı.


O zaman neymiş BEBAK KULLANMAYA DEVAMMM
sevgilerrr

Bebak makyaj temizleme mendili ve Acı Badem Sütü

Bebak makyaj temizleme mendili ve Acı Badem Sütü

9/17/2014

Atalier Rebul YAŞLANMA KARŞITI GÖZ ÇEVRESİ BAKIM KREMİ

Merhabalar :)

Artık 35 yaşını geride bırakmış ama halen kendini Yirmilerinde hisseden ben göz çevremde hiçbir zaman çok fazla kırışıklık olmasada İLK göz kremimi kullanmaya başlamış bulunuyorum.
Cildimde koyu halkalar çok fazla gözaltlarımda bu yüzden sadece kapatıcı kullanıp evet kapatma sağlıyorum ancak artık göz kremide kullanmak zorundayım diye hissediyordum.
Bir kaç arkadaşlarımdan numune ürün denememde istediğim sonuçları maalesef alamadım.Bende markaları araştırmaya başladım.
Şans eseri Atalier Rebul markasının kremini gördüm internette.Açıkçası çok fazla dahadoğrusu HİÇ kullanıcı yorumları göremedim.Demekki henüz keşfedilmemiş bir ürün dedim ve alıp denemeye karar verdim.
Ürünü yaklaşık 10 gündür kullanıyorum Bana öncelikle sürdüğümde gözlerime güzel bir ferahlık veriyor.Göz altlarımda kuruluğum fazladır ancak bu krem sayesinde gerginlik hissim azalıyor.Göz altı kapatıcımı üzerine uyguladığımda bana 2-3 saat sonra çizgilenme çilesini yaşatmıyor.Malum kapatıcılar ciltte bikaç saat sonra toplanma çizgilenme yapabiliyor.Ancak bu göz kremimden sonra bu sorunu yaşamadım buda güzel bir artı.Elbette 10 günde bana mucizeler vermesini beklemiyorum bu insanın kendisini kandırması olurdu.Ancak 15ml bir ürün nerdeyse bana 2 ay yeticektir.Bakalım 2 ayın sonunda sitesinden aşağıda kopyaladığım vaadedilen sonuçlara ne kadar yaklaşmış olacağım.

Ürün bilgisi : ( http://shop.atelierrebul.com/yaslanma-karsiti-goz-cevresi-bakim-kremi-102 sitesinden alınmıştır)

Göz çevresindeki kırışıklıklarla savaşmak üzere özel olarak hazırlanan formül, içeriğindeki Hyaluronik Asit ve A&E Vitaminleri ile hassas göz çevresini nemlendirerek, ince çizgilerin ve kırışıklıkların  görünümünü azaltır. Özel bitki kompleksi ile şişlik ve  koyu halkalarının  azalmasına yardımcı olur. Antioksidan doğal yağlar ile göz çevresini serbest radikallere karşı korur. Göz çevresininin elastikiyeti arttırarak daha sıkı ve genç bir görünüm sağlar.

Kullanım Şekli: Sabah ve akşam göz çevresine masaj yaparak uygulayın.

SERİNİN ÖZELLİĞİ:

•Cilt bariyerini korur ve güçlendirir
•Kuruluğu ve gerginliği azaltır
•İnce çizgilerin görünümünü  azaltır
•Elastikiyeti, sıkılığı ve nemliliği arttırır
•Cilt yaşlanmasına karşı antioksidan desteği sağlar

sevgilerrr

Atalier Rebul YAŞLANMA KARŞITI GÖZ ÇEVRESİ BAKIM KREMİ


2 ayın sonunda kremim nerdeyse bitmek üzere.Maalesef beklediğim gibi göz altlarımdaki kuruluğu veya ince çizgilerimi veya göz altı morluğumu bir nebze olsun azaltmadı.
Kremi uyguladığım sürece ferahlık hissi gayet güzel ancak sadece ferahlığı için bir göz kremine tekrar yüzküsür tl verirmiyim hayır