12/10/2014

Bielenda CC Krem

CC krem BB krem furyalarının içerisinde denemeyi hep ertelediğim bir marka vardı Bielenda.
Açıkça Bim marketlerde satılıyor cildime iyi gelmez düşüncesiyle hep önyargılı yaklaştım.
Geçtiğimiz gün Bim Marketlerde 14,95 olan denesemmi denemesemmi dediğim Bielenda markasına ait CC kremler bir baktım 5TL 'ye inmiş.Bu fiyatı görünce nedense önyargım birden attaya gitti :)
Hemen sepetime 1 tane Bielenda CC Krem benim sorunum ciltteki kızarıklıklar olduğu yeşil renkli olan yani kızarıklık nötürleyici kreminden attım.Eve geldiğimde hemen deniyemedim tabiki cildimde losyon+nemlendirici+bb kremim vardı bunları çıkartmaya üşendim.
Ertesi gün hiç yapmıyacağım bişeyi yaptım.Cildime ne losyon ne nemlendirici sürmeden direkt  Bielenda CC Krem sürerek deneme yaptım.
Cildim çok ama çok sorunlu dermatit birde redness ile birleşince herşeye suya bile alerji geliştirebiliyor. Sonucu ne olursa olsun ilk kez bu şekilde bir CC krem denemesine girişiyordum. İlk sürdüğüm anda cildimde ciddi bir serinleme oldu.Ürün çok sıvı elime çok az miktarda almam yetti. Bu nasıl cildimdeki kızarıklığı nötürliyecek diye düşünüyordum.İlk defa bir kremi cildime sürdüğümde hissettiğim serinleme hissinimi size anlatsam cildimin aniden pamuk hissine kavuşmasınımı anlatsam bilemiyorum.Hayatımda ilk kez cildim tek bir kremle öyle rahatladıki ve 5TL verdiğim bir krem bu.Elbette anında bir kızarıklık örtmesi olmadı demekki sadece nemlendirmesi iyi dedim.Aradan 10 dakika bile geçmedi tekrar cildime baktığımda kızarıklığımın hafiflediğini cildimdeki pütürlü görünümün kesinlikle yokolduğunu gördüm.
Üzerine Watsonstan aldığım severek kullandığım Pure  beauty BB kremimi geçtiğimde cildim ilk defa kendi renginde gözüktü.Kırmızılık yok denebilicek kadar az pütürlü görünümden eser yok.Kuruluk hissi hele sıfır.Ancak elbette gün içinde benim cildim pütürleşmeye çok müsait olduğu için akşama kadar sürekli takip ettim.Kesinlikle pütürleşmeden eser bile olmadı.Yaklaşık 4 gündür sürekli kullanıyorum.Anlık bir değişimmiydi yoksa sürekliliği olucak bir değişimiydi gözlemlemek için.
Kesinlikle anlık değil gerçekten sürekliliği olan bir değişim ve altını çiziyorum şu anda Bielenda CC Krem Bim marketlerde 5TL gibi bir fiyata satılıyor ve ciddi anlamda bir harika.Evimle şu anda kullandığım kullanmadığım yaklaşık 6 tane BB ve CC kremim var.Kimisine onlarca liralar vererek çok büyük umutlarla aldım ama inanın Bielenda CC Krem kadar başarılı bir sonuçla karşılaşmadım.
Benim gibi ciddi hassas süper derecede kuru olan bir ciltte bile harikalar yaratıyorsa sizin cildinizde ne kadar güzel sonuçlar alabilirsiniz.Krem parapen ve cildime düşmalık yapabilicek katkı maddeleri kesinlikle içermiyor.
Şu anda Bim marketlerde satış fiyatı hele 14,95TL'den 5 TL 'ye düşmüşken kesinlikle ama kesinlikle bir şans verin. Pişman olmayacağınızın size garantisi benim cildim.
Rafta 2 tane Bielenda CC Krem yeşil renkli kalmıştı dün gidip ikisinide aldım :) Pişman değilim gene olsa gene alırım :)
Sizlere cilt görüntülerimide paylaşmak istiyorum.Bu sayede cildimin ne kadar kötü bir durumda olduğunu ve Bielenda CC Krem sürdükten sonra nasıl gözüktüğünü gerçek anlamda gözlemliyebilirsiniz.
Sevgilerr..

Bielenda CC Krem
Bielenda CC Krem 'den önceki cildimin hali


Bielenda CC Krem
Bielenda CC Krem ilk sürdüğüm andaki görüntüsü

Bielenda CC Krem
Bielenda CC Krem ve üzerine Pure  beauty BB krem geçilmiş hali cildimin 
Bielenda

Bielenda CC Krem yapısı gördüğünüz gibi gerçekten su bazlı akışkan ve sıvı kısaca harika :)




16 yorum:

  1. Bence sonucu çok iyi canım hem de bu fiyata :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kötü olanı söylimmi türkiyede satışı yok bi bim market getirirse getiriyor
      evdekini gıdım dıdım kullanıyorum komple yüzüme bile sürmüyorumki bitmesin diye bb veya cc kremime karıştırıyorum öyle kullanıyorum canım :'(

      Sil
  2. Nasil siparis verebiliriz acaba ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef bunu sipariş verme imkaniniz yok çünkü türkiyeye bi dönem bim marketleri tarafindan getirildi
      dua edelimde bim yeniden getirsin çok ama çok güzel bir ürün su gibi bişey öyle kesinlikle yapaylik yok sivilce yapmasi yok

      Sil
    2. Aynen cok guzel bi urundu ama bitti ne zman getirlr acaba ki cok sacma ya bnce siparisi olmalydi

      Sil
    3. Merhaba en son iki yı önce yazmştm bu krem hala piyasada yokmu acaba

      Sil
    4. Hala yokmu bu üründen

      Sil
    5. Zeyno coşkun ben

      Sil
    6. Merhaba en son iki yı önce yazmştm bu krem hala piyasada yokmu acaba

      Sil
    7. :) bu yıl şubat ayında bielenda firması benim blog yazımı görmüş. gratis ile görüşme yaptıklarını iletti bana. Halen bende senin gibi inanki beklemedeyim. nasıl su gibi muhteşem bişeydi diye hatıralarda yaşıyorum. inşallah anlaşmalarını sağlasınlar, bielenda markası gratis aracılığıyla bizlere kolaylıkla ulaşsın.
      sevgilerimle

      Sil
  3. Gratis'te hala yok malesef.
    Arastrmadigim kozmetikçi kalmadi yok yok ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef aynı durumdayız, gratisede yazdım herhalde anlaşamadılar diyorum.
      Türkiyede imkansız yok marka getirenlerde tarihi geçmiş veya bavul ticareti yapanlar :(
      bir gelişme duyar veya görürsem mutlaka yazımı düzenliycem
      sevgilerimle

      Sil
  4. Bende bu ürünü kullandim ama baska hic bi yerde bulamadim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı durumdayız, bütçem olsa ben getirticem o duruma geldim artık :)
      1 kez deneme mutluluğu sonrası hüsran 3 yıldır hiçbir firma hiçbir kozmetik şirketi neden getiremiyor halen anlamış diilim

      Sil
  5. Bende arıyorum bu kremi nolur banada haber verin
    Sadece bin getiriyordu
    Bielenda color control crem 10w1
    Bende uzun süredir arıyorum
    Fiyatı ne olursa olsun almak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsa inanın bende alacağım ama 2014de bir denedim sonra imkansız bulamadım. Saçma sapan markaları getiren kozmetik zincirleri böyle güzel markaları getirmiyor :(

      Sil